Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣυγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, με καλές ή λιγότερο καλές επιδόσεις από...

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, με καλές ή λιγότερο καλές επιδόσεις από τον διευθυντή του Λυκείου Μανώλη Τσιφετάκη(βιντεο)

Υψηλές επιδόσεις και φέτος  από τους μαθητές

Με επιτυχίες στις επιδόσεις των μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις κλείνει η σχολική χρονιά για το Γενικό Λύκειο, με τον διευθυντή του Μανώλη Τσιφετάκη, σήμερα, να υπερβαίνει τους συνήθεις διαχωρισμούς με βάση την καλή ή την λιγότερο καλή επίδοση και να απευθύνεται στο σύνολο για να σημειώσει πως «πάντα πρέπει να παλεύουμε για αυτά που πιστεύουμε. Εμείς θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά. Και αυτά που πέτυχαν, και τα  άλλα που δεν πέτυχαν. Είναι μια διαδικασία για αυτούς που δεν πέτυχαν να δουν τι δεν πήγε καλά και να ξαναπροσπαθήσουν».

Το Γενικό Λύκειο, συνεχίζει την ιστορία των καλών επιδόσεων, ωστόσο, με κάποιους και κάποιες να απέχουν λίγο από το απόλυτο, και η αναφορά σε αυτούς, γίνεται όχι  σε αντίστιξη με τους άλλους που πέτυχαν μικρότερες επιδόσεις, αλλά ως μια μικρή τιμητική αναφορά στην προσπάθεια τους που τελεσφόρησε. Και άλλου μπορεί να προσπάθησαν το ίδιο ή ακόμα περισσότερο, ωστόσο διάφοροι παράγοντες που εισέρχονται σε τέτοιες καταστάσεις, δεν τους έφεραν στην κορυφή του πίνακα.

Αυτό δεν μειώνει καθόλου αυτούς τους μαθητές.

Να αναφερθούμε στους βαθμολογικά πρώτους του Λυκείου:

 

  • Σωτηρία Καλαντζή, 19472μόρια(κατεύθυνση Υγείας)

  • Μανώλης Φουντουλάκης, 19.200 μόρια(κατεύθυνση Οικονομίας και Πληροφορικής)

  • Παναγιώτης Κουφάκης, 19.200 μόρια(θετική κατεύθυνση)

  • Έκτορας Παπαματθαιάκης, 19.085 μόρια(κατεύθυνση Υγείας)

  • Φρίντα Διβανίδη, 17.685 μόρια (θεωρητική κατεύθυνση)

Όπως είπε ο κ. Τσιφετάκης,,  «είμαστε χαρούμενοι γιατί πολλά παιδιά έχουν πετύχει τον στόχο τους. Και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, να έχουν καλή σταδιοδρομία και να κάνουν τις σωστές επιλογές στο μηχανογραφικό. Το σχολείο θα είναι στη διάθεση των μαθητών αν χρειαστούν βοήθεια για να φτιάξουν τα μηχανογραφικά» 

Ο διευθυντής του Λυκείου, εκτίμησε πως «τα περισσότερα παιδιά θα πετύχουν. Ωστόσο υπάρχουν επιλογές και για όσους δεν έφτασαν τον στόχο τους, είπε, όπως τα δημόσια ΙΕΚ , που προσφέρουν  επαγγελματικές σπουδές που έχουνε αντικρίσματα. στα επαγγέλματα. Και βέβαια, η δεύτερη προσπάθεια στις πανελλαδικές.

« Με ψυχραιμία τα παιδιά να δουν τις επιλογές που έχουν, να σταθμίσουν όλους τους παράγοντες που έχουν και να αποφασίσουν», τόνισε ο Μανώλης Τσιφετάκης

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

.

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα