Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣυνάντηση Ζερβάκη με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου

Συνάντηση Ζερβάκη με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συναντήθηκε σήμερα στο Δήμο με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Σταύρο Σπανουδάκη.

Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία στον κ. Σπανουδάκη και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Σητείας θα συνεχίσει να συνεργάζεται αγαστά με την Αστυνομική Διεύθυνση και θα προσπαθήσει να συνδράμει στη διατήρηση των χαμηλών ποσοστών παραβατικότητας στο νομό.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Σπανουδάκη τη συμβολή του στην τήρηση των μέτρων κυκλοφορίας στην πόλη της Σητείας, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που η κίνηση είναι αυξημένη.
Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει το έργο του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και μάλιστα θα φροντίσει να ενισχύει κατά διαστήματα το τοπικό προσωπικό με ειδική μονάδα από τον Αγ. Νικόλαο για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Σπανουδάκη ότι ο Δήμος θα επαναφέρει το θέμα της επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυνομίας στην Επάνω Επισκοπή και ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομικής Δ/νσης Λασιθίου στην κατεύθυνση αυτή.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα