Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΓΕΩΡΓ. ΤΣΙΦΕΤΑΚΗ & ΝΙΚ. ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΓΕΩΡΓ. ΤΣΙΦΕΤΑΚΗ & ΝΙΚ. ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23.10.2021,  συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και παρουσία του, με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Πρωτογενή Τομέα Γιώργο Τσιφετάκη και τον δημοτικό σύμβουλο Σητείας και Πρόεδρο Επιτροπής Υγείας Δήμου Σητείας Νικόλαο Καραμανωλάκη.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο Σητείας όπως ενδεικτικά καθαρισμοί ρεμάτων, ασφαλτοστρώσεις αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν προγράμματα και έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Κρήτης και την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου στην περιοχή του Δήμου Σητείας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα που αφορά το Πολυδύναμο Ιατρείο Μακρύ Γιαλού, και στην  εξεύρεση χρηματοδότησης προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες κατασκευής και οργάνωσης του, ένα έργο ζωής για την ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γιαλού.

Επίσης επί τάπητος τέθηκε το θέμα του Κουφονησίου με ιδιαίτερες επισημάνσεις στις αρχαιότητες που βρίσκονται σε αυτό, όπως το αρχαίο θέατρο, στην προσπάθεια αναστήλωσης και ανάδειξης του, όπως και των λοιπών σημείων ενδιαφέροντος του νησιού, αλλά και η ανάγκη μελέτης σύγχρονων λιμενικών εγκαταστάσεων για τον ελλιμενισμό σκαφών (τουριστικών και αλιευτικών).

Τέλος εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου υπήρξε δέσμευση για νέα συνάντηση στην Σητεία με ευρύτερη συμμετοχή Δημοτικών παραγόντων και κοινωνικών φορέων.

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα