Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΣυνεδρίαση Σ.Ο.Π.Π. Π.Ε. Λασιθίου

Συνεδρίαση Σ.Ο.Π.Π. Π.Ε. Λασιθίου

 

 

Συνεδρίαση Σ.Ο.Π.Π. Π.Ε. Λασιθίου

Συνεδρίασε, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη το ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας) της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Αντικείμενο της συνεδρίασης, στην οποία συμμετείχαν στελέχη φορέων και υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας,  εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και εθελοντικών οργανώσεων, δήμων, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος, Λιμενικού κ.α., ήταν ο συντονισμός δράσης και η συνέργεια όλων των εμπλεκόμενων για τη λήψη αναγκαίων μέτρων πρόληψης, ετοιμότητας, καταστολής, για την αντιμετώπιση κινδύνων.

Συζητήθηκαν, θέματα αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας, οργάνωσης χειμερινής συντήρησης, αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων στο οδικό δίκτυο και κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό.

 

«Ήταν μία εποικοδομητική και παραγωγική συνεδρίαση, μέσα από την οποία επιβεβαιώνεται η άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας, με στόχο τη διασφάλιση του συντονισμού και η αξιοποίηση των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητά μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Γιάννης Ανδρουλάκης.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα