Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΥποδοχή Χρυσοχοΐδη με ένταση και συνθήματα από το πλήθος των...

Υποδοχή Χρυσοχοΐδη με ένταση και συνθήματα από το πλήθος των συγκεντρωμένων πολιτών(βιντεο-φωτο)

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας και της πλήρους στελέχωσης του νοσοκομείου, έγινε δεκτός ο υπουργός υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την άφιξη του στο νοσοκομείο Σητείας .
Όπως έκανε και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο ,ο υπουργός εισήλθε από την πίσω πόρτα κάτι που έκανε την  διαμαρτυρία των πολλών συγκεντρωμένων πολιτών εντονότερη.
Ο υπουργός έφτασε γύρω στις 12:20 ,φέρνοντας μια καθησυχαστική δήλωση για το νοσοκομείο Σητείας από το Βενιζέλειο και μια «ντρίπλα» με το κάλεσμα των τεσσάρων δημάρχων του νόμου στη Σητεία για σύσκεψη, μετά τις αντιδράσεις της Ιεράπετρας για την άρνηση του υπουργού να συναντηθεί με φορείς της.
“Απόφαση μας να ενισχύσουμε το νοσοκομείο της Σητείας για να λειτουργεί πλήρως ,είπε από το Βενιζέλειο και συνέχισε:
«Επειδή στην πολιτική, αξία έχει αυτά τα οποία εξαγγέλλουμε να υλοποιούνται, η απόφασή μας είναι να προχωρήσουμε περαιτέρω στην ενίσχυση του νοσοκομείου, έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του και ταυτόχρονα με μια σειρά από άλλα κίνητρα τα οποία αφορούν συνολικότερα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ, να καλύψουμε και θέσεις οι οποίες είναι επανειλημμένα άγονες και εδώ στην Κρήτη και σε άλλα σημεία της χώρας».
Αναμένονται διευκρινίσεις, καθώς η τοποθέτηση αυτή αδειάζει την ενιαία διοίκηση των νοσοκομείων Λασιθίου -και όχι μόνο αυτή.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα