Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΨυχαγωγική δράση με κοινωνικό πρόσημο από τους Ποταγωνιστές την 1η Αυγούστου(βιντεο)

Ψυχαγωγική δράση με κοινωνικό πρόσημο από τους Ποταγωνιστές την 1η Αυγούστου(βιντεο)

Μ. Αγγελάκης στον STYLE100: Πρωτοπόρα η κοινωνία της Σητείας  σε κοινωνικές και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες

 

Να επιστρέψει το κέφι , η παρέα και η χαρά στην πόλη, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απομόνωσης λόγω της πανδημίας   θέλει το καθιερωμένο και καταξιωμένο πια, ως θεσμός –Κυνήγι του Θησαυρού, με την νικητήρια  ομάδα την Ποταγωνιστών να αναλαμβάνει σχετικές πρωτοβουλίες  που μαζί με τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα, έχουν κοινωνικό πρόσημο με προσφορά στην πόλη και τους κατοίκους της.

Ο Μανώλης Αγγελάκης, αρχηγός της ομάδας των Ποταγωνιστών, (ιστορικής  πλέον, αφού μετρά δέκα τρία χρόνια μίλησε στον STYLE 100 με την ευκαιρία  της έναρξης, σήμερα, των καλοκαιρινών τους δράσεων  για αυτό το άνοιγμα που περιλαμβάνει παιχνίδια και εκδηλώσεις όλον τον χρόνο-θυμόμαστε όλοι την πρωτοβουλία καλλωπισμού του Γηπέδου Σητείας, πάλι από την ομάδα των Ποταγωνιστών. Ως νικήτρια ο αμάδα, οι Ποταγωνιστές διοργανώνουν το 14ο Κυνήγι Θησαυρού.

«Το παιχνίδι είναι το παιχνίδι της πόλης, της κοινωνίας», μας λέει ο Μανώλης Αγγελάκης.. «Μιας κοινωνίας σαν την δική μας  που έχει δείξει πως σε δράσεις αλληλεγγύης κοινωνικές, εθελοντικές δράσεις, είναι πρωτοπόρα».

Το παιχνίδι της πόλης,  θα γιγαντώνει, θα παίρνει πρωτοβουλίες .

«Κοιτάζουμε. σχεδιάζουμε για να βοηθήσουμε όπου υπάρχη μεγαλύτερη ανάγκη», μας λέει

Δεν έκρυψε βέβαια και τις  αλλαγές που έγιναν  στον  αρχικό σχεδιασμό, αφού μαζί με την πανδημία που επιμένει, ήρθαν και νέες απαγορεύσεις και περιορισμοί. Αρχικά, η παραλία ήταν η τοποθεσία, τώρα, είναι ο χώρος του Ενιαίου Επαγγελματικού  Λυκείου

Μπορεί η πανδημία να επιμένει, επιμένουν όμως και οι Ποταγωνιστές, κι έτσι, όπως μας είπε ο Μανώλης Αγγελάκης ,την 1η Αυγούστου , στον χώρο του Ενιαίου Επαγγελματικού Λυκείου , θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια και μια συναυλία με το συγκρότημα από την Ιεράπετρα Boogies Busted.

Την ίδια βραδιά, θα γίνουν κι άλλα πράγματα (στους Ποταγωνιστές αρέσει να κάνουν εκπλήξεις ), που όλα στοχεύουν στο να ενισχυθούν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της πόλης.

Θα ζητηθεί, δηλαδή, από κάθε θεατή, να φέρει μαζί του πράγματα (τρόφιμα και αναλώσιμα)που μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται ενίσχυση.

Οι ομάδες θα αγκαλιάσουν την δράση, λέει ο Μανώλης Αγγελάκης.

Στην διάρκεια της βραδιάς θα γίνουν ενημερώσεις και για τις επικείμενες χειμερινές δράσεις, εκδηλώσεις και παιχνίδια.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα