Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΆρχισε η λειτουργία της μονάδας εμφιάλωσης  από την εταιρεία LASITIA – Έλαια...

Άρχισε η λειτουργία της μονάδας εμφιάλωσης  από την εταιρεία LASITIA – Έλαια Σητείας , στις εγκαταστάσεις της Ένωσης  Σητείας.

 

Άρχισε η λειτουργία της μονάδας εμφιάλωσης  από την εταιρεία LASITIA – Έλαια Σητείας , στις εγκαταστάσεις της Ένωσης  Σητείας.

 

Ξεκίνησε και επίσημα την Παρασκευή 21 Μαΐου η λειτουργία των γραμμών από την εταιρεία LASITIA – Έλαια Σητείας , στις εγκαταστάσεις της Ένωσης  Σητείας. Το εργοστάσιο παράγει αυτή τη στιγμή τα δύο πρώτα προϊόντα της Εταιρείας, SITIA 07, SITIA 03 που θα κυκλοφορούν σε φιάλες των 500 και 750ml και του LASITIA που θα κυκλοφορεί σε μεταλλικές συσκευασίες των 3,4 και 5 λίτρων.

Η σειρά των Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων που θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων μέσα στις επόμενες μέρες, φέρνει την αυθεντική Σητειακή γεύση στο τραπέζι του καταναλωτή για να μεταμορφώσει γευστικά τα καθημερινά μας πιάτα.

Ο Γιώργος Κονδύλης, Διευθύνων Σύμβουλος της LASITIA δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που ξεκινήσαμε να ανταποκρινόμαστε στην αποστολή μας με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές, έτσι ώστε να φτάσει το περίφημο ελαιόλαδο της Σητείας σε όλο τον κόσμο. Οι τρείς γραμμές παραγωγής μας εμφιαλώνουν αυτή την στιγμή Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο για μεγάλες αλυσίδες του εσωτερικού και εξωτερικού και των ετικετών SITIA για εξαγωγές σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία. Προσβλέπουμε σε ακόμα μεγαλύτερες συνεργασίες που θα μας επιτρέψουν να επανασυνδέσουμε τον ελαιοπαραγωγικό κόσμο της ανόθευτης αυτής πλευράς της Κρήτης με τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας».

Ο Μανώλης Μαυροματάκης, Πρόεδρος της ΕΑΣ Σητείας δήλωσε «Μετά τις επίμονες και συνεχείς προσπάθειές μας και με τη στήριξη των συμμετεχόντων εταιρειών της LASITIA, ανοίγονται νέοι δρόμοι σήμερα για το ποιοτικό ελαιόλαδο της περιοχής μας, οι οποίοι θα το οδηγήσουν εκεί που αξίζει, σαν ένα παγκόσμια μοναδικό προϊόν και θα δώσει στον παραγωγό την ασφάλεια  για να παραμείνει στο χωράφι.

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα