Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΑνακοίνωση Βαγγέλη Περάκη για όσα έγιναν και ακούστηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο

Ανακοίνωση Βαγγέλη Περάκη για όσα έγιναν και ακούστηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο

 

 

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας με θέμα την πρόταση του Δήμου Σητείας για τον ορισμό προστατευόμενων τοπίων και σχηματισμών, βρέθηκα στο στόχαστρο μιας αναίτιας επίθεσης από τον πρόεδρο του κοινοτικού Συμβουλίου Παλαικάστρου.

Πάνω στην ένταση της στιγμής , της συναισθηματικής φόρτισης και της επιθέσεως την οποία δέχτηκα, με απειλές για την ζωή μου, την εργασία μου, την οικογένεια μου, την προσφορά μου, αλλά και την συσσωρευμένη αγανάκτηση για τα δύο χρόνια που δέχομαι από τον κ. Χατζηδάκη, αναφέρθηκα με χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του που δεν ταυτίζονται σε καμία περίπτωση με τις ιδεολογικές και ηθικές μου αξίες και είχαν ως σκοπό να στειλιτεψουν πρακτικές και όχι πρόσωπα.

Ζητώ  συγνώμη για τις εκφράσεις που αναφέρονταν στον κ. Χατζηδάκη ( φασίστας, ανθρωποφάγος), αλλά και από τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, που προσπάθησαν να με προστατεύσουν.

Παράλληλα επίσης ζητώ να έχω  μια ανάλογη συγνώμη, για όλες αυτές τις απειλές και τους χαρακτηρισμούς που για 2 χρόνια εκφράζει δημόσια  ο κ.

Χατζηδάκης,  ωθώντας  τους συνδημότες μας σε πράξεις βίας προς το άτομο μου.

Οι απειλές για  λιθοβολισμούς και εκτοπίσεις, με απειλές κατά της ζωής, ενός πολίτη, ή ενός υπηρεσιακού παράγοντα,  μας φέρνουν μνήμες άλλων εποχών.

Πάντα θα εκφράζω τις θέσεις μου δημόσια, ελεύθερα, έχοντας ως βάση την προσφορά προς την κοινωνία και την ανάπτυξη του τόπου μου, μακριά από κάθε ντόπιο κι ξένο συμφέρον.

 

Βαγγέλης Περάκης

Γεωπόνος ΤΕ

Συντονιστής Γεωπάρκου Σητείας

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα