Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓέμισε με εθελοντές το γήπεδο Σητείας που επιστρέφει καλλωπισμένο στην δράση(βιντεο-φωτο)

Γέμισε με εθελοντές το γήπεδο Σητείας που επιστρέφει καλλωπισμένο στην δράση(βιντεο-φωτο)

Γέμισε το γήπεδο Σητείας από εθελοντές που ρίχτηκαν στην δράση από τις 9 το πρωί σήμερα  για να καθαρίσουν, να κάνουν πιο όμορφο και να παραδώσουν στο κοινό το στάδιο πιο έτοιμο από ποτέ, στην επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων μετά  από την μεγάλη περίοδο αδράνειας λόγω της πανδημίας.

Η πρωτοβουλία της ομάδας Ποταγωνιστές από το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, κατάφερε να συγκεντρώσει μικρούς και μεγάλους που ζωντάνεψαν ξανά το Εθνικό Στάδιο Σητείας  σε όλους τους χώρους του, υπογραμμίζοντας την επιστροφή σε κάποιου είδους κανονικότητα.

Ζωγραφιές και ευφάνταστες μικρές φράσεις, στο κτίριο και στις κερκίδες , στον προαύλιο χώρο και στα αποδυτήρια, ανανέωσαν την εικόνα και υπενθύμισαν την σημασία του εθελοντισμού.

Απόλυτα ικανοποιημένος, εκπροσωπώντας την ομάδα των Ποταγωνσιτών, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Σητείας Μανώλης Αγγελάκης, τόνισε πως το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού δεν είναι μόνο παιχνίδι και χαρά, αλλά όπου υπάρχει ανάγκη, οι ομάδες, προσφέρουν με την εθελοντική τους συμμετοχή σε δράσεις για το καλό της πόλης και στάθηκε ιδιαίτερα  στην μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και των ομάδων στην πρωτοβουλία για τον καλλωπισμό του γηπέδου .

 Σήμερα, το Εθνικό Στάδιο Σητείας, πιο όμορφο από ποτέ, επέστρεψε. 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα