Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΔελτίο τύπου συνδυασμού: ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον

Δελτίο τύπου συνδυασμού: ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον

 

Δελτίο τύπου συνδυασμού: ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον

 

Συνεδρίασε εχθές Δευτέρα 05 Ιουλίου 2021 η Δημοτική ομάδα της παράταξης προκειμένου να αξιολογήσει την μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής περιόδου. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αρνητική πορεία του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής στα μεγάλα θέματα του τόπου και η μη προώθηση ειλημμένων αποφάσεων του ΔΣ ( Νοσοκομείο, Αεροδρόμιο, Οδικούς άξονες, λιμάνι, σχέδια πόλης, αθλητικές υποδομές κτλ).

 

Η προχειρότητα, η απλή και πολλές φορές μεροληπτική διαχείριση της καθημερινότητας (αγροτική οδοποιία)  και η προώθηση έργων βιτρίνας τα τελευταία χρόνια που συνεχίζει και στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, δεν μας βρίσκουν σύμφωνους.

 

Γι’ αυτό ανταποκρινόμενοι και στις πιέσεις των πολιτών για πιο ενεργή δράση τώρα με τη χαλάρωση των μέτρων, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με τις τοπικές κοινότητες, τους φορείς και τους πολίτες του Δήμου ώστε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός διεκδικητικού κινήματος  για την προώθηση των μεγάλων θεμάτων του τόπου με ΠΡΩΤΟ την ΑΠΟΤΡΟΠΗ της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Σητείας σε κέντρο υγείας, κίνδυνος που διαφαίνεται μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

 

Η Γεωγραφική θέση του Δήμου Σητείας και η αδυναμία της κυβέρνησης να κατασκευάσει το ΒΟΑΚ μέχρι τη Σητεία αλλά και η έλλειψη οδικών δικτύων συνηγορούν στην ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Γ.Ν.- Κ.Υ. Σητείας ως αυτόνομο νοσοκομείο σύμφωνα με τον ΕΟΥ που εγκρίθηκε το 2006 από κυβέρνηση Ν.Δ. και τότε.

 

 

Η Δημοτική Ομάδα

 

Κουρουπάκης Νίκος

Βιολιδάκη   Μαρία

Καναβάκης         Γιάννης

Λιλιμπάκης Μανώλης

Μπελιμπασάκης Μανώλης

Παντελάκης        Παυλος

Τσιφετάκης Μανώλης

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα