Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΕπίσκεψη Θραψανιώτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου

Επίσκεψη Θραψανιώτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου

 

Επίσκεψη Θραψανιώτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου

Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Μανόλης Θραψανιώτης συνοδευόμενος από την συντονίστρια της Ο.Μ Αγίου Νικολάου  Μαρία Βάρδα και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαρία Καφετζάκη, επισκέφτηκε την Πέμπτη 29/4/2021 την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, όπου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μανώλη Καζαμία. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Υποδιευθυντές κ. Σταύρος Σπανουδάκης και Κωνσταντίνος Τσαγκαράκης.

Ο Βουλευτής ζήτησε και ενημερώθηκε για την επαναλειτουργία του ΑΤ Νεάπολης, για την στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης και την αστυνόμευση στο Νομό εν μέσω πανδημίας.

Το ΑΤ της Νεάπολης για να λειτουργήσει χρειάζεται 21 αστυνομικούς και μέχρι στιγμής έχουν έρθει οι 7 από αυτούς. Ο κ. Καζαμίας ενημέρωσε τον βουλευτή ότι το τμήμα μπορεί να στελεχωθεί με τις συνολικές τακτικές μεταθέσεις του καλοκαιριού.

Ο Βουλευτής επισήμανε ότι ο αστυνομικός πρέπει υπηρετεί τον πολίτη ώστε να αυτός να νοιώθει ασφάλεια. Το γεγονός ότι στην περιοχή δεν έχουμε έντονη παραβατικότητα και τα φαινόμενα ένθεν και ένθεν είναι ελάχιστα, δημιουργεί ένα καλό κλίμα ανάμεσα στον πολίτη και τον αστυνομικό.

Η συνάντηση έκλεισε με την ανταλλαγή ευχών για το Πάσχα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα