Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΕργασίες- «μπαλώματα» στο αεροδρόμιο Σητείας αντί συνολικής αναβάθμισης και συντήρησης(βιντεο-φωτο)

Εργασίες- «μπαλώματα» στο αεροδρόμιο Σητείας αντί συνολικής αναβάθμισης και συντήρησης(βιντεο-φωτο)

 

Μια επίσκεψη στο αεροδρόμιο Σητείας από αντιπροσωπεία της ΥΠΑ και μάλιστα σε ανώτερο επίπεδο, έχει πάντα σημασία, αλλά θα είχε πολλή μεγαλύτερη αν γινόταν για το σύνολο των προβλημάτων του αεροδρομίου στο ευρύ  φάσμα ,που αφορά την αξιοποίηση και ενίσχυση  του, απέναντι στην  επιχειρούμενη υποβάθμιση υπέρ του Καστελλίου, την δρομολόγηση νέων πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού , την μόνιμη και σταθερή  συντήρηση  του .

Η σημερινή επίσκεψη του συμβούλου του διοικητή της ΥΠΑ Σπύρου Γκαβανόζη σε συνέχεια και απάντηση εγγράφου της   29/09 του δήμου, δεν είχε αυτόν τον χαρακτήρα, αλλά την αρχική επισκόπηση σε προβληματικούς χώρους με την αυτοψία που έγινε.

Η κίνηση έγινε μετά από  τις πλημμύρες στην περιοχή και συνδέεται με αυτό το γεγονός και έτσι, δεν μπορούμε, δυστυχώς,  να την εντάξουμε σε μια πρωτοβουλία που δείχνει στην κατεύθυνση ανάδειξης του εμβληματικού για όλη την Ανατολική Κρήτη έργου.

Από  τις  δηλώσεις του συμβούλου, αυτό έγινε απολύτως  σαφές εξάλλου,  αφού έκανε λόγο για καταγραφή και στην συνέχεια  επίκληση προβλημάτων κατά προτεραιότητα και όχι συνολικά, με την συνδρομή του δήμου.

Ο αερολιμενάρχης Δημήτρης  Βερίγος πάντως, έβαλε λίγο το θέμα της ενίσχυσης των  πτήσεων τσάρτερ, χωρίς αυτό να σχολιαστεί από κάποιον από τους παριστάμενους.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100@OTENET

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα