Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΑΕυχαριστήριο για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης  Μαΐου 2023

Ευχαριστήριο για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης  Μαΐου 2023

 

Ευχαριστήριο για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης  Μαΐου 2023

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου νιώθει την ειλικρινή ανάγκη να ευχαριστήσει όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες μας για τη στήριξή τους στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αναδείχτηκε σε δεύτερη δύναμη στον νομό Λασιθίου αυξάνοντας την εκλογική του δύναμη και καταλαμβάνοντας τη μια από τις δύο βουλευτικές έδρες, με την Κατερίνα Σπυριδάκη να εκλέγεται πρώτη γυναίκα Βουλευτής στον νομό.

Αποτελεί μεγάλη τιμή η εμπιστοσύνη του Λασιθιώτικου λαού στη Δημοκρατική Παράταξη, η οποία μας γεμίζει ευθύνη, ώστε να ανατείλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για την κοινωνία, τον τόπο και την πατρίδα μας.

Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση στις 25 Ιουνίου θα μας βρει πάλι όλους μαζί ενωμένους, υποψήφιους, μέλη Νομαρχιακών και Τοπικών Οργανώσεων, στελέχη, αλλά και μέλη και φίλους να δώσουμε την εκλογική μάχη για να αποκτήσει ο τόπος επιτέλους μία ισχυρή, γνήσια, αξιόπιστη, προοδευτική προγραμματική αντιπολίτευση.

 

Γραφείο Τύπου                                                                                                                                   ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ                                                                                ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα