Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΕυχαριστήριο Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

Ευχαριστήριο Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Σητεία 5/8/2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση πορσελάνης ζωγραφισμένης στο χέρι που έγινε στην κεντρική πλατεία της Σητείας στις 3 και 4 Αυγούστου 2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη συντοπίτισσά μας κυρία Λίτσα Φραγκούλη- Φυτρολάκη για την προσφορά των έργων της με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου. Για την υλοποίηση της εκδήλωσης ευχαριστούμε τον ΔΟΚΑΣ για την φιλοξενία της εκδήλωσης στον χώρο της πλατείας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Διονύση Κριθαράκη και τους Δημήτρη και Νίκο Δρεττάκη για την επιμέλεια των φώτων της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε τον Νίκο Κουνελάκη και το εστιατόριο «Αλιαής» στον Κουρεμένο Παλαικάστρου για τον εξοπλισμό που μας εξασφάλισε. Ευχαριστούμε την κυρία Ανθή Ηλιαδέλη για τη βοήθεια που μας προσέφερε, τη σταθερή παρουσία και τη στήριξή της. Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες και συμπολίτες μας για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και τη θερμή τους στήριξη.

Τέλος, συγκινητικό «ευχαριστώ» θέλουμε να απευθύνουμε δημόσια στην ομάδα 10 περίπου παιδιών, ηλικίας 6-15 ετών, που έπαιζαν εκεί κοντά και τα οποία το τελευταίο βράδυ, όταν μεταφέραμε τα πράγματα έτρεξαν πρόθυμα να βοηθήσουν. Έβαλαν όλοι τα παιδικά χεράκια τους για να σηκώσουμε τα τραπέζια και μας συγκίνησαν, δίνοντάς μας την καλύτερη στιγμή της βραδιάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς που ανατρέφουν τέτοια παιδιά. Είναι η ελπίδα του τόπου μας, το κίνητρο και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας για τις προσπάθειες που κάνουμε να τους παραδώσουμε ένα λειτουργικό και δυνατό Νοσοκομείο.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.Φ.Ν.Σ.

Ο Πρόεδρος                    Η Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας

Μανώλης Παπανικολάου           Άννα  Μανουσάκη

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα