Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

 

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Δήμους, τα Σώματα Ασφαλείας, την 11 Μ.Σ.Ε.Π. τους λοιπούς φορείς και Υπηρεσίες που ενεπλάκησαν  (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. κ.λ.π),  τις εθελοντικές ομάδες, τους ιδιώτες εργολάβους, και όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο, για να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα από την κακοκαιρία «ΕΛΠΙΔΑ» που έπληξε την περιοχή μας.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στους:

  • Δήμαρχο Οροπεδίου και το προσωπικό του Δήμου, για την συμβολή των μηχανημάτων εντός Οροπεδίου,
  • Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και το προσωπικό του Δήμου, με την αποστολή εκχιονιστικών σε Κριτσά, Κρούστα και Καθαρό,
  • Δήμαρχο Σητείας και το προσωπικό του Δήμου, καθώς και στον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας Γ. Αϊλαμάκη, που βοήθησε την Π. Ε. Λασιθίου σημαντικά στο τμήμα της Σητείας με μηχανήματα του Δήμου σε  Ζήρο, Χανδρά, Αρμένους, Δάφνη, Κρυά, Σίτανο, Καρύδι Κατσιδώνι κλπ,  και στον Β.Ο.Α.Κ.
  • Δήμαρχο Ιεράπετρας και το προσωπικό του Δήμου, και τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ν. Παπαδάκη,
  • την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου και για τον κ. Π. Καπετανάκη για τις ενέργειες του σε Β.Ο.Α.Κ.
  • το προσωπικό της ΕΛΑΣ και τους όσους στελεχώνουν το Κέντρο (100) για τις πληροφορίες που μας έδιδαν.
  • Τον κ. Νικόλαο Νικολαίδη, Αναπληρωτή Δ/ντη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λασιθίου, για την συνεχή παρουσία του καθ’ όλη την διάρκεια της κακοκαιρίας,
  • Τους οδηγούς και χειριστές μηχανημάτων της Π.Ε. Λασιθίου που για μία ακόμα φορά υπερέβαλλαν εαυτούς μέσα σε αντίξοες συνθήκες για να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο ανοικτό.

Η προσπάθεια όλων,  απέτρεψε και βοήθησε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, αναδεικνύοντας παράλληλα τον σημαντικότατο ρόλο της έγκαιρης λήψης μέτρων και του ορθού συντονισμού.

Ο Αντιπεριφρειάρχης Λασιθίου

Ιωάννης Γουλιδάκης

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα