Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΗ Νατάσα Μποφίλιου για την συναυλία της στην Σητεία στον STYLE 100(ηχητικό)

Η Νατάσα Μποφίλιου για την συναυλία της στην Σητεία στον STYLE 100(ηχητικό)

 

Να μαζέψουμε όλοι μαζί τους καρπούς που έχουν ωριμάσει καλλιτεχνικά και έχουν σπάνιες γεύσεις, αρώματα  και χρώματα στην μεστότητα τους, μας καλεί η Νατάσα Μποφίλιου, μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, την Κυριακή στις 9.30 το βράδι , στον χώρο του Ενιαίου Γενικού Λυκείου, με την συναυλία «Η εποχή του θερισμού».

 

Είναι η μουσική πρόταση των σπουδαίων  εκφραστών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, που έρχονται να την παρουσιάσουν στην Σητεία, με την Νατάσα  Μποφίλιου να μιλά στον STYLE 100 για αυτήν τη συναυλία , με την οποία μας επανασυστήνει γνωστά τραγούδια της, με νέες ενορχηστρώσεις από τον Θέμη Καραμουρατίδη, αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια και τον κύκλο των συνθέσεων της πρόσφατης δουλειάς των τριών σημαντικών δημιουργών της ελληνικής μουσικής, «Η Εποχή του Θερισμού».

 

 

Πρόταση, πρόσκληση και πολιτική στάση, όχι απέναντι αλλά μαζί με τον κόσμο, σε αυτήν την συναυλία, και η επιλογή να συμπεριληφθεί η «απομακρυσμένη» Σητεία στο πρόγραμμα, μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι αποτέλεσμα της στάσης του καλλιτέχνη απέναντι στα πράγματα, στην τέχνη του, στους ανθρώπους.

 

Ακούστε την Νατάσα  Μποφίλιου, στην συνέντευξη της στην εκπομπή του STYLE 100  «Τελεία», και απολαύστε την , την Κυριακή στην συναυλία, με ένα μεγάλο μουσικό σχήμα, με τον Θέμη Καραμουρατίδη να υπογράφει τις ενορχηστρώσεις  και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο να έχει την επιμέλεια του προγράμματος.

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα