Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΘ. Πατεράκης στον STYLE 100:Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά για να γίνουμε συμμέτοχοι...

Θ. Πατεράκης στον STYLE 100:Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά για να γίνουμε συμμέτοχοι του παιχνιδιού(ηχητικό)

 

Με ενδιαφέρον και ανησυχία άκουσα τον δήμαρχο για τα τεκταινόμενα αυτών των ημερών, λέει ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Πατεράκης, αναφερόμενος στον ΒΟΑΚ και την τοποθέτηση του Γιώργου Ζερβάκη, μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες που καθόλου δεν τον ικανοποίησαν.

Μιλώντας στον STYLE 100 και τον Κώστα Γραμμενίδη, απάντησε  στην  άποψη περί τριχοτόμησης του προεκλογικά «ενιαίου ΒΟΑΚ», λέγοντας  πως πρόκειται για πέντε τμήματα δρόμου:

Καστέλι -Χερσόνησος

Χερσόνησος – Νεάπολη

Νεάπολη-Αγιος Νικόλαος

Αγιος Νικόλαος-Καλο Χωριό

Και, στην συνέχεια Καλο Χωριό-Καβούσι -Παχιά Άμμος -Χαμεζι.

Ειδικά για το τελευταίο τμήμα, τα πράγματα φαίνονται εξαιρετικά θολά και σκοτεινά, σημειώνει ο Θ. Πατεράκης, που αναφέρεται και στην φράση του δημάρχου Γ. Ζερβάκη ό τι υπήρξε παρασκήνιο στις συζητήσεις και διαβουλεύσεις, για να αναρωτηθεί τι κρύβει αυτό το παρασκήνιο και γιατί δεν δημοσιοποιείται.

Ο Θοδωρής Πατεράκης χαρακτηρίζει τον ΒΟΑΚ ως διαχρονικό, διακυβερνητικό, Παγκρήτιο πρόβλημα, αναφέρει τις ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της νυν , τονίζοντας πως παρεμβάσεις γίνονται μόνο στα τμήματα όπου εξυπηρετούνται οι τουρίστες, ενώ ποτέ δεν μπήκε η λογική εξυπηρέτησης του πρωτογενούς τομέα, όπως λέει.

Ευθύνες για τις εξελίξεις ρίχνει στην δημοτική αρχή, που δεν αντέδρασε έγκαιρα για να προλάβει και να σταματήσει τον σχεδιασμό, αλλά, «παρελκυστικά περιμέναμε την σωτηρία απλό τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού», αναφέρει.

Ο δήμαρχος  είπε  πως ήταν πολιτική απόφαση, λέει ο κ. Πατεράκης, όμως , «αν μια απόφαση δεν μας ικανοποιεί ,  δίνουμε αγώνα για να στηρίξουμε αυτό που απαιτεί η κοινωνίας μας,  για να την αλλάξουμε αυτήν την απόφαση», τονίζει. Η περιοχή μας είναι πάντα στην άκρη, πρέπει δυναμικά να διεκδικήσουμε να γίνουμε συμμέτοχοι του παιχνιδιού, λέει.

Αλλά και στην προτροπή Ζερβάκη να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, απαντά:  «Η κοινωνία είναι ανάστατη, χαμηλούς τόνους  θα κρατήσουμε; Αν είναι δυνατόν !».

Ολόκληρη η συνέντευξη Πατεράκη , στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα