Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜήνυμα αισιοδοξίας και αλλαγής από τον Δημήτρη Μάντζο στα εγκαίνια του προεκλογικού...

Μήνυμα αισιοδοξίας και αλλαγής από τον Δημήτρη Μάντζο στα εγκαίνια του προεκλογικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ στη Σητεία(βιντεο-φωτο)

 

 

 

  • «Θέλουμε να δούμε το Λασίθι να εκπροσωπείται στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ»

 

Για «ψηφοδέλτιο νίκης του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές», μίλησε στα εγκαίνια του προεκλογικού γραφείου στη Σητεία , χτες, ο  υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Μάντζος.

«Γεμάτο γνωστούς ανθρώπους που τους ξέρετε, πού θα τους μάθετε, πού πρέπει να τους ακούσετε να τους γνωρίσετε ακόμα περισσότερο», όπως είπε, «να τους μιλήσετε, να τους αγκαλιάσετε, να τους εμπιστευτείτε. Γυναίκες και άνδρες που γνωρίζουν, θέλουν και μπορούν να φέρουν την αλλαγή. Στο Λασίθι ,στην Κρήτη και σε όλη τη χώρα».

Παρόντες και οι τέσσερις υποψήφιοι Λασιθίου (Κουρουπάκης, Κλώντζας, Μπιτζαράκη, Σπυριδάκη) στην επιτυχημένη εκδήλωση του Κινήματος που προσέλκυσε πολύ κόσμο,  με τον κ. Μάντζο να θέλει να στείλει «το μήνυμα της αλλαγής, της αισιοδοξίας, του δυναμισμού», με αναφορά στον Λασιθιώτη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, «ένας πολιτικός σύγχρονος» που «δεν έχει γυρίσει ποτέ την πλάτη του στην Κρήτη, στο Λασίθι που τόσο αγαπά. Και πάντα θέλει να βρίσκεται ανάμεσά σας ένας άνθρωπος από εσάς, από εμάς, ένας άνθρωπος της Κρήτης που γνωρίζει τα ζητήματα, γνωρίζει τις προτεραιότητες και θέλει να κάνει το καλύτερο για τον τόπο του. Θέλει να δει το Λασίθι, να εκπροσωπείται στη Βουλή, θέλει να δει το Λασίθι μέσα από το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στη Βουλή».

 

Ο Δημήτρης Μάντζος αναφέρθηκε σε δύο «βαριά», όπως τα χαρακτήρισε, ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή: Τις υποδομές, με έμφαση στον Βόρειο Οδικό Άξονα και το κοινωνικό κράτος με το βάρος να πέφτει στις δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας .

Για τον ΒΟΑΚ, εμφατικά, τόνισε «μην διανοηθεί κανείς να χαράξει το βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης, αγνοώντας και αδιαφορώντας για τη Σητεία».

 

Για το κοινωνικό κράτος είπε πως « δεν είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτή που πιστεύουμε πως θα έκανε αυτό που έπρεπε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», αφού πιστεύει  πως «μόνο η ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ θα έλυνε τα προβλήματα».

 

Αναφέρθηκε ακόμα στο αναπτυξιακό σχέδιο της διασύνδεσης του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.

Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και το νοσοκομείο

Από τον πρόεδρο της ΕΑΣ  Σητείας Μανώλη Μαυροματάκη, ενημερώθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μάντζος, στην διάρκεια της συνάντησης τους στα γραφεία της Ένωσης για το ιστορικό, την πιστοποίηση του λαδιού, την μεγάλη περιπέτεια του 2015, την προσπάθεια ανασυγκρότησης.

Αργότερα, συναντήθηκε με την αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Σητείας Μαρία Δαρατσιανού, επιβεβαιώνοντας την σημασία και το βάρος που δίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ενίσχυση του ΕΣΥ.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα