Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΜΑΛΛΙΟΣ Γεώργιος: Αποχαιρετιστήριο μήνυμα

ΜΑΛΛΙΟΣ Γεώργιος: Αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση, του Συμβουλίου Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία μετατέθηκα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ως Διευθυντής αυτής, θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω την φυσική ηγεσία του Σώματος και τους ιεραρχικώς προϊσταμένους μου, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τους διαβεβαιώ πως θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να φανώ αντάξιος αυτής.

Είναι τιμή μου, να υπηρετώ τους πολίτες στέκοντας πάντα δίπλα τους, σε κάθε δύσκολη στιγμή, έχοντας ως υπέρτατο στόχο, την προστασία της ζωής και της περιουσίας αυτών και την γενικότερη εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στην τοπική  κοινωνία.

Ως απερχόμενος Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, θα ήθελα να εκφράσω τις από καρδιάς ευχαριστίες μου προς το άξιο προσωπικό αυτού, αναγνωρίζοντας την εργατικότητά τους, το φιλότιμό τους και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, ανταποκρινόμενοι με επιτυχία στο αστυνομικό έργο, πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες. Τους παροτρύνω, να συνεχίσουν να εργάζονται κάτω από τις ίδιες αρχές, προσφέροντας πολύτιμη υπηρεσία στους πολίτες του Δήμου Σητείας.

Από τη νέα μου θέση, θα συνεχίσω να προσφέρω τις Υπηρεσίες μου στους πολίτες της Σητείας, στηρίζοντας στο έργο του, τον νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας.

Επιπροσθέτως, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, τους  εκπροσώπους και το προσωπικό των τοπικών Εκκλησιαστικών, Δημοτικών και Στρατιωτικών Αρχών, Υπηρεσιών, Συλλόγων, ιδιαιτέρως τις ομάδες Εθελοντών, αλλά και τους πολίτες της Σητείας, για την στήριξη που μου παρείχαν, την αγαστή συνεργασία και την εκτίμηση την οποία επέδειξαν στο πρόσωπό μου.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους των τοπικών Μέσων  Ενημέρωσης, για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και την προβολή του αστυνομικού έργου.
Εύχομαι σε όλους υγεία και ευημερία !

Μετά τιμής,

Γεώργιος Κ. ΜΑΛΛΙΟΣ

Αστυνόμος Α΄

http://STYLE100FM.GR

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα