Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΜε ασφάλεια και μεγάλη ποικιλία, τα Σουπερ Μάρκετ , Χαλκιαδάκη υποδέχονται τους...

Με ασφάλεια και μεγάλη ποικιλία, τα Σουπερ Μάρκετ , Χαλκιαδάκη υποδέχονται τους πελάτες χαρίζοντας πολλά δώρα για το Πάσχα

Πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές τους, με ασφάλεια και μια μεγάλη ποικιλία σε όλα όσα χρειάζονται για το Πασχαλινό τραπέζι, είναι τα Σούπερ Μαρκετ Χαλκιαδάκη, μας διαβεβαιώνει ο υπεύθυνος marketing της αλυσίδας Μιχάλης Τζαγκαράκης, με τον οποίο μιλήσαμε, στην κορύφωση της αγοραστικής κίνησης και με τις αργίες της Δευτέρας 3 και Τρίτης 4 Μαΐου (μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς), να δημιουργούν αυξημένες ανάγκες αγοράς.

Μιχάλης Τζαγκαράκης

 

-Τι ψάχνουν και τι αγοράζουν οι καταναλωτές κυρίως αυτές τις μέρες;

 

“Το ενδιαφέρον, όπως είναι αναμενόμενο, επικεντρώνεται στα ντόπια αρνιά και κατσικάκια τα οποία επέλεξαν πολύ προσεκτικά και φέτος τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, με το καθένα να διαθέτει τη δική του ταυτότητα παραγωγού, για να γνωρίζει ο καταναλωτής τι αγοράζει, ποιος είναι ο κτηνοτρόφος, ποιο είναι το μέρος γέννησης και εκτροφής του ζώου, κλπ. ”

 

Εχουμε ακούσει και διαβάσει πως δεν υπάρχει μεγάλη ποσότητα, όμως.

“Αλήθεια είναι . Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, η παραγωγή ντόπιων αμνοεριφίων είναι περιορισμένη, γι’ αυτό και οι καταναλωτές είναι σκόπιμο να επιλέξουν έγκαιρα το αρνάκι και το κατσικάκι που επιθυμούν για το Πασχαλινό τους τραπέζι”.

 

Μαζί με τις ευχές για καλό Πάσχα σε όλους, ο κ. Τζαγκαράκης μας αναφέρει και την “συνήθεια” πλέον των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκη να προσφέρουν δώρα και δωροεπιταγές αυτήν την περίοδο. Ετσι:

Μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου, με αγορές αξίας από 50 έως 100 € σε μια απόδειξη, όλοι παίρνουν δώρο δυο εξάδες ανθρακούχο νερό Ζαρός.

Ενώ με κάθε 100 € αγορών σε μια απόδειξη, όλοι κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας 10, 50 ή 100 € ή μεγάλα δώρα, όπως drone, σαλόνι κήπου, ψησταριά, smartwatch, σκούπα ρομπότ, ηλεκτρικό πατίνι, τηλεόραση Samsung.

Οπως μας λέει ο κ. Τζαγκαράκης:

“Μπορεί οι συνθήκες να παραμένουν ιδιαίτερες και αυτό το Πάσχα, αλλά ο στόχος είναι να φροντίσουμε να τις κάνουμε μοναδικές. Με χαμόγελα, θετική διάθεση και την ευχή του χρόνου όλα να είναι καλύτερα, να δημιουργήσουμε ευχάριστες αναμνήσεις.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία”

“Η ασφάλεια των πελατών ύψιστη προτεραιότητα μας”

“Στα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, η ασφάλεια των πελατών των καταστημάτων, των επισκεπτών των κεντρικών γραφείων και του συνόλου του προσωπικού της εταιρείας, αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα”, μας λέει ο υπεύθυνος marketing της αλυσίδας καταστημάτων Χαλκιαδάκη, Μιχάλης Τζαγκαράκης.

Θέλοντας να δώσουμε αξιόπιστες απαντήσεις στην αβάσιμη φημολογία που αναπτύχθηκε και πάλι τελευταία, για κρούσματα κορονοιού στην πόλη και σε κάποια καταστήματα, ο STYLE 100, απευθύνθηκε στους ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να δώσουν τα αληθινά στοιχεία. 

 

Στην περίπτωση του Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκη, είπε ο Μιχάλης Τζαγκαράκης, που μας διαβεβαίωσε με κατηγορηματικό τρόπο, πως δεν υπάρχει κανένας εργαζόμενος θετικός στον ιό, ενώ το κατάστημα εξακολουθεί να τηρεί απαραβίαστα όλους τους κανόνες ασφαλείας για το προσωπικό και τους πελάτες.

Εξάλλου, “η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. εφάρμοσε από την πρώτη στιγμή και με τη μέγιστη σχολαστικότητα όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ενημέρωσης και πρόληψης, προχώρησε στην εκπαίδευση του προσωπικού της και, πάντα πρωτοπορεί, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης για την πιστοποίηση «Safe Shopping» σε όλα τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)”, μας λέει .

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα