Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 

Στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες/ασθενείς, το Νοσοκομείο μας σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής και Οργάνωσης και την εταιρία ismart, προχώρησαν στην αλλαγή της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου. Στις σελίδες τις ο επισκέπτης θα βρει χρηστικές πληροφορίες τόσο για την λειτουργία του Νοσοκομείου, όσο και για μια σειρά από χρήσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους πολίτες/ασθενείς, προμηθευτές και εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Στην αρχική σελίδα υπάρχει ένα σύντομο καλωσόρισμα, χρήσιμες συνοπτικές πληροφορίες,  αεροφωτογραφίες του Νοσοκομείου μας τραβηγμένες από drone (ευγενική προσφορά του συμπολίτη μας Ιωάννη Δρακάκη, τον οποίο και ευχαριστούμε), καθώς και συντομεύσεις  για τις πιο σημαντικές ενότητες που αναζητά ένας επισκέπτης, καθώς και συνδέσεις ιστοσελίδων φορέων με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Στο μενού Παρουσίαση υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη περιοχή ευθύνης, το σκοπό, τη νομική μορφή, τον Οργανισμό, τα όργανα διοίκησης, τη στελέχωση κλπ.,

Στις επιλογή Υπηρεσίες ο επισκέπτης θα ενημερωθεί για την διάρθρωση της κάθε υπηρεσίας, καθώς υπάρχουν οργανογράμματα με τα τμήματα που προβλέπονται σε κάθε υπηρεσία και τα θεσμικά όργανα.

Στην ενότητα Πολίτες/Ασθενείς υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες για την Λίστα Χειρουργείων, τις Εφημερίες των Γιατρών στο Νοσοκομείο μας καθώς και των  Νοσοκομείων της Κρήτης, τις  εφημερίες των Φαρμακείων της πόλης μας, το πρόγραμμα των επισκέψεων των Γιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία, το Πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας και τα ραντεβού των Εξωτερικών Ιατρείων. Το πιο σημαντικό σε αυτή την ενότητα είναι η δυνατότητα ηλεκτρονικής παραλαβής των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στα Νοσοκομεία του Νομού Λασιθίου με απλά βήματα με χρήση των κωδικών του TAXISnet και του ΑΜΚΑ, χωρίς να απαιτείται η παρουσία τους στο Νοσοκομείο. Επίσης πολύ σημαντικές είναι οι πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις παραλαβής των αποτελεσμάτων εξετάσεων στο χώρο του Νοσοκομείου.

Στον κατάλογο των Οδηγιών για Ασθενείς και Επισκέπτες, ο επισκέπτης θα ενημερωθεί για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις, το επισκεπτήριο  των ασθενών, καθώς και πληροφορίες για τους ανασφάλιστους.  Στην επιλογή  Γραφείο Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας θα ενημερωθεί  για την λειτουργία και τις αρμοδιότητες  του γραφείου. Επίσης υπάρχουν έντυπα για τον βαθμό ικανοποίησης των ασθενών και έντυπο παραπόνων. Η ενότητα αυτή κλείνει με τον οδηγό για την ψηφιακή δήλωση γέννησης, για γεννήσεις που πραγματοποιούνται  στο Νοσοκομείο μας.

Ξεχωριστή ενημέρωση για τους Προμηθευτές υπάρχει για την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προμηθειών αλλά και για προκηρύξεις, δημοπρασίες και διαγωνισμούς που κάνει το Νοσοκομείο για υλικά και υπηρεσίες. Στην επιλογή Τιμολόγια Προμηθευτών υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας  των Τιμολογίων και των Πληρωμών για τους Προμηθευτές, χωρίς να απαιτείται η τηλεφωνική επικοινωνία με το Νοσοκομείο.

Στην επιλογή Ενημέρωση υπάρχουν πληροφορίες για Προκηρύξεις Θέσεων, Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου, την Μισθοδοσία των εργαζομένων, διάφορα έντυπα για πολίτες και εργαζόμενους,  ενημέρωση για το Σύλλογο Εργαζομένων καθώς και το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου.

Τέλος στην ενότητα Επικοινωνία υπάρχει τηλεφωνικός κατάλογος με όλα τα τηλέφωνα του Νοσοκομείου, καθώς και ηλεκτρονικές φόρμες για υποβολή παραπόνων και το βαθμό ικανοποίησης των ασθενών.

Η νέα σελίδα του Νοσοκομείου μας φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο ενημέρωσης και πληροφόρησης για τους ασθενείς, τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις μιας σύγχρονης δυναμικής ιστοσελίδας με δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης. Είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία και τον κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Θέλουμε κάθε μέρα να την κάνουμε καλύτερη και με τις δικές σας υποδείξεις.

 

http://STYLE100FM.GR

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα