Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΠραγματοποίηση της 1ης Γενικής Συνέλευσης της Ενεργειακής Κοινότητας ΤΟΕΒ Λασιθίου ...

Πραγματοποίηση της 1ης Γενικής Συνέλευσης της Ενεργειακής Κοινότητας ΤΟΕΒ Λασιθίου με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Πραγματοποίηση της 1ης Γενικής Συνέλευσης

της Ενεργειακής Κοινότητας ΤΟΕΒ Λασιθίου

με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

 

Με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας ΤΟΕΒ Λασιθίου.

 

Συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Τ.Ο.Ε.Β. Μεραμβέλλου, Καβουσίου – Παχειάς Άμμου, Οροπεδίου Λασιθίου, Καλού Χωριού, Ιεράπετρας, Καλαμαύκας, Ζάκρου, Κουτσουρά, Παπαγιαννάδων, Σητείας – Πισκοκέφαλου: Κώστας Κασσωτάκης, Κώστας Πλακαντωνάκης, Παναγιώτης Μπαμιεδάκης, Δημήτρης Μανιαδάκης, Μανώλης Παπαδάκης, Ελένη Σουριαδάκη, Μιχάλης Τζουανάκης, Νικήτας Παπαδάκης, Κώστας Ξενικάκης, Γιώργος Ζουριδάκης, αντίστοιχα. Παρευρέθηκε, επίσης, η Μαρία Αποστολάκη, αρμόδια υπάλληλος του Τμήματος Κλιματικής Αλλαγής και Ενεργειακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν αφορούσαν στην εκλογή Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, στην οργάνωση της λειτουργίας της Ενεργειακής Κοινότητας ΤΟΕΒ Λασιθίου, στη χωροθέτηση φωτοβολταϊκών σταθμών και στη συζήτηση επί του ν. 5037/2023 περί Κοινοτήτων Ανανεώσιμης Ενέργειας.

 

«Χαιρετίζοντας την πρώτη Γενική Συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας ΤΟΕΒ Λασιθίου, σημειώνω ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, τις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα ανάπτυξης και διαχείρισης, με στόχο την προαγωγή της ενεργειακής αειφορίας, προς όφελος όλων των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ανδρουλάκης.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα