Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΣασμός: Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα παίρνουν οι ηθοποιοί

Σασμός: Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα παίρνουν οι ηθοποιοί

Ο Σασμός είναι η πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, αφού σε τηλεθέαση έχει ξεπεράσει μέχρι και το 25% βάζοντας “φωτιά” στα νούμερα του ALPHA.

Εκτός από την πλοκή της, στα ποσοστά βοηθάνε πολύ και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν. Ανάμεσα τους, βρίσκεται η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Πρωτόπαππα και πολλοί άλλοι.

Όπως είναι λογικό λοιπόν τόσο από την επιτυχία που έχει δει, αλλά και από τα ονόματα, οι μισθοί να είναι αρκετά υψηλοί στους κύριους αλλά και δευτερεύοντες ρόλους.

Οι μισθοί των ηθοποιών του Σασμού

Με τον δεύτερο κύκλο μάλιστα, ήρθε και η αναπροσαρμογή του μπάτζετ και των αμοιβών των ηθοποιών. Τα πρωτοκλασάτα ονόματα της σειράς είδαν μία σημαντική αύξηση στους λογαριασμούς τους μιας και οι αμοιβές τους έφτασαν κοντά στις 8.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα στους δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους της σειράς, οι ηθοποιοί αμείβονται περίπου με 5.000 έως 7.000 ευρώ, ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 2.000 έως 3.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών. Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 800 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Επεισόδιο 3

Η έρευνα για τον φόνο του Άγγελου συνεχίζεται και η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό για να τον σώσει, αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ο ένοχος… Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανακοινώνει στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση, ενώ η Άσπα με την Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο.

Ο Αστέρης εισπράττει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία. Η αστυνομία ψάχνει τον Μανόλη για να καταθέσει, αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα, εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη που έχει μάθει απ’ τον Μαθιό ότι ο Μανόλης είναι έτοιμος να μιλήσει για τον φονιά του Στεφανή.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα