Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣτη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ...

Στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης

 

Στη Δημοτική Ενότητα  Μακρύ Γιαλού βρέθηκε σήμερα Παρασκευή ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης πραγματοποιώντας  συνάντηση  με τους υπαλλήλους της Δημοτικής Ενότητας, προέδρους και μέλη  των    Δημοτικών  Κοινοτήτων, Ορεινού, Σχινοκαψάλων, Σταυροχωρίου, και Αγίου Στεφάνου. Παραβρέθηκαν η Γ.Γ. του Δήμου κα. Μαρία Φραντζεσκάκη και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νεκτάριος Παπαδάκης, Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και Μάνος Τζώρτζης.

Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος  προς τους προέδρους, τους κάλεσε να εργαστούν για την  περαιτέρω ανάπτυξη των χωριών επισημαίνοντας ότι, «ως Δημοτική αρχή θα είμαστε κοντά σας για να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα».

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι μετέφεραν στον Δήμαρχο τα θέματα που τους απασχολούν και ζήτησαν να υπάρχει πιο στενή επαφή με τις υπηρεσίες της Ιεράπετρας και τους Διευθυντές αυτών. Ακολούθησε ένας χρήσιμος διάλογος και κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.  Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη διάθεση για συνεργασία τονίζοντας ότι «οι πόρτες του Δήμου είναι ανοιχτές. Επιδίωξη  μας είναι να υπάρχει, μια καλή συνεργασία και συνεννόηση και όλο αυτό να έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα του δημότη».

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα