Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Μ. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Μ. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

Μ. Συντυχάκης: Να αναβαθμιστεί σε Πυροσβεστική Υπηρεσία το κλιμάκιο της Σητείας

Την αναβάθμιση σε Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Σητείας ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του ΚΚΕ στη Βουλή.

Σημείωσε πως πρέπει να στελεχωθεί πλήρως με εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή δουλειά, να υπάρξει ανανέωση του εξοπλισμού και των μέσων ατομικής προστασίας. Επίσης, ζήτησε τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων πυροσβεστών και την ένταξη του επαγγέλματος των πυροσβεστών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Την ύπαρξη σοβαρών προβλημάτων στην Πυροσβεστική για δεκαετίες παραδέχθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ισχυρίστηκε ότι πλέον θα γίνουν όλα από την αρχή με χωροταξική αναδιάρθρωση των δομών και των υποδομών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κριτήριο για την πολιτική προστασία δεν πρέπει να είναι το κόστος-όφελος όπως συμβαίνει ήδη αλλά οι πραγματικές ανάγκες του λαού, τόνισε ο Μανώλης Συντυχάκης και ειδικά για την Πυροσβεστική σημείωσε ότι για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών ομίλων όπως η «Fraport» στέλνονται πυροσβέστες στα αεροδρόμια που της έχουν παραχωρηθεί χωρίς, μάλιστα, να έχουν αντικατασταθεί στις υπηρεσίες τους.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Μ.Συντυχάκη

https://www.youtube.com/watch?v=GEGVniEtRHs

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα