Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δ. Σητείας και του Συλλόγου « Το Χαμόγελο...

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δ. Σητείας και του Συλλόγου « Το Χαμόγελο του Παιδιού » συνυπέγραψαν μέσω τηλεδιάσκεψης ο Δήμαρχος κ. Ζερβάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Κώστας Γιαννόπουλος

 

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σητείας και του Συλλόγου « Το Χαμόγελο του Παιδιού » συνυπέγραψαν σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης ο Δήμαρχος κ. Ζερβάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ύστερα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Το Σύμφωνο Συνεργασίας προβλέπει την αξιοποίηση των δράσεων και της  τεχνογνωσίας που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών, την πραγματοποίηση παρεμβάσεων και προγραμμάτων, στους τομείς της πρόληψης και της αντιμετώπισης περιστατικών βίας, της πρόληψης και  αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας, της πρόληψης περιστατικών εξαφάνισης παιδιών και της υποστήριξης οικογενειών που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

 

Ο Δήμαρχος Σητείας κατά την υπογραφή του Συμφώνου ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο και εξέφρασε τη διάθεση του Δήμου να στηρίξει το σημαντικό έργο του Συλλόγου, να συνεργαστεί και να συμβάλλει σε δράσεις που στοχεύουν στην προστασία των ευάλωτων ομάδων και ιδιαιτέρως των παιδιών.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είπε ότι η συνεργασία με το Δήμο πρέπει να είναι ουσιαστική, γιατί η εμπειρία που έχει αποκτήσει τόσα χρόνια ο Σύλλογος δίνει τη δυνατότητα για άμεση αντιμετώπιση και παρέμβαση σε περιπτώσεις παιδιών και οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και που την κρίσιμη αυτή περίοδο μας χρειάζονται στο πλευρό τους περισσότερο από ποτέ.                                          

 

                                               

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα