Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΚΡΗΤΗΥψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο σύνολο της Περιφέρειας Κρήτης για σήμερα Παρασκευή...

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο σύνολο της Περιφέρειας Κρήτης για σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου

 

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

στο σύνολο της Περιφέρειας Κρήτης για αύριο Παρασκευή 23 Ιουλίου

 

 

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για αύριο Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 η κατηγορία Κινδύνου Πυρκαγιάς για το σύνολο της Κρήτης, είναι σε κατηγορίας κινδύνου: 4 (πολύ υψηλός).

 

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας καλούνται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής.

 

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες την απαγόρευση καύσης και χρήσης πυρός σε δάση, δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις, όπως και την προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων, στα δάση και λοιπές ευπαθείς περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να σεβαστούν τις απαγορεύσεις, να ενημερώνονται μόνο από επίσημες πηγές και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών.

 

Είναι καθήκον όλων μας να συμβάλλουμε στην προστασία της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών, καθώς και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των υποδομών της χώρας.

 

Δείτε οδηγίες προστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies

 

166  ΕΚΑΒ

100  ΕΛΑΣ

199  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

112  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

108 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

1591 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα