Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣυνάντηση με τον ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας για το θέμα του Πολυδύναμου Ιατρείου...

Συνάντηση με τον ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας για το θέμα του Πολυδύναμου Ιατρείου Ανάληψης-Μακρύ Γιαλού

 

        ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ                                                                                       

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Σητεία 10/10/2022

                                                      

 

                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση του Δημάρχου Σητείας κ. Γιώργου Ζερβάκη με το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, για το θέμα του Πολυδύναμου Ιατρείου Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού.

 

Εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις σχετικά με την ένταξη για χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Σε άμεση επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα με το ΤΑΙΠΕΔ, κλιμάκιο μηχανικών επισκέπτεται σήμερα την 7η ΥΠΕ Κρήτης για διευθέτηση και οριστικοποίηση των όποιων εκκρεμοτήτων.

 

Ένα έργο πρώτης προτεραιότητας, απόλυτα αναγκαίο και χρήσιμο, που όχι μόνο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας σε ένα τόπο με συνεχή τουριστική ανάπτυξη, αλλά εμπεδώνει το αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας και φροντίδας σε επισκέπτες και δημότες.

 

Μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων και αναβολών το Πολυδύναμο Ιατρείο Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης και αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο η δωρεά του αείμνηστου Νικολάου Χατζάκη.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, το συντοπίτη Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, καθώς και την προηγούμενη αλλά και την παρούσα Διοίκηση  της 7ης ΥΠΕ για την καθοριστική τους συνδρομή και βοήθεια.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα