Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΚΡΗΤΗΗ "Eris" στην Κρήτη και η προσοχή που απαιτείται

Η “Eris” στην Κρήτη και η προσοχή που απαιτείται

Η “Eris” στην Κρήτη και η προσοχή που απαιτείται

Τι αναφέρει σε μήνυμα του ο Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Ιολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, Γιώργος Σουρβίνος

Να μείνουν μακρυά από… έριδες καλεί τους πολίτες ο Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Ιολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Γιώργος Σουρβίνος και ενώ η παραλλαγή του κορωνοϊού “Eris” επικρατεί στην Κρήτη.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τον καθηγητή, στην Κρήτη έχει ανιχνευτεί και η εξελιγμένη παραλλαγή EG.6.1. για αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

 

Σε μήνυμα του στο Facebook ο κ. Σουρβίνος αναφέρει:

“Η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού “Eris”- αρχαία θεότητα “Έριδα”, (EG.5.1), κυριαρχεί στην Κρήτη και σύντομα και στην υπόλοιπη χώρα. Η Κρήτη βέβαια όπως πάντα προηγείται, έχοντας ανιχνεύσει και την εξελιγμένη παραλλαγή EG.6.1.  Προς το παρόν, προσοχή στις κοινωνικές επαφές μας, ειδικά με την επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα και την επανασύνδεση με ηλικιωμένα άτομα. Μακρυά από ….έριδες!”

eris

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα