Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑ25 Οκτωβρίου 2021 λειτουργεί στο Δημοτικό Ωδείο Σητείας <> το πρόγραμμα σύγχρονων...

25 Οκτωβρίου 2021 λειτουργεί στο Δημοτικό Ωδείο Σητείας <<Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ>> το πρόγραμμα σύγχρονων πιστοποιημένων σπουδών RSL ROCKSCHOOL

 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας, (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), σας ενημερώνει ότι από τις 25 Οκτωβρίου 2021 λειτουργεί στο Δημοτικό Ωδείο Σητείας <<Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ>> το πρόγραμμα σύγχρονων πιστοποιημένων σπουδών RSL ROCKSCHOOL στο τραγούδι, την κιθάρα και τα πλήκτρα.

Η ROCKSCHOOL είναι η Νο.1 Rock εξεταστική επιτροπή της Ευρώπης.

Οι πιστοποιήσεις καλύπτουν τα βασικά οργανα καθώς και άλλες πτυχές σπουδών όπως μουσική σύνθεση, μουσική τεχνολογία, ικανότητες απόδοσης/εκτέλεσης, ψηφιακά συνθεσάιζερ και επιχειρηματικές ικανότητες.

Η Rockschool έλαβε εγκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο ,Ουαλία και Νότια Ιρλανδία από το QCA το 2002.Όλα τα πιστοποιητικα της ROCKSCHOOL αναγνωριζονται από το ACF από τα μέσα του 2010,το οποίο σημαινει ότι οι υποψηφιοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις σπουδές τους με ένα αναγνωρισμένο πτυχίο από τη Rockschool.

Επίσης θα λειτουργήσει  μέσω του Δημοτικού Ωδείου Σητείας η χορωδία ενηλίκων, νεανική και παιδική χορωδία  του Δήμου Σητείας για πληροφορίες εγγραφές απευθύνεστε στην υπεύθυνη του ΔΟΚΑΣ Κα Κρασαδάκη Ειρήνη και στα τηλέφωνα 2843 0 23775

 

 

 

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

                                               ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα