Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΕυχαριστίες Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σητείας

Ευχαριστίες Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σητείας

 

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει από καρδιάς τις πιο θερμές ευχαριστίες της:

  1. Στην κυρία Βιτουλαδίτου Δανάη, για τη δωρεά μιας συσκευής ανάνηψης με ελεγχόμενη πίεση για νεογνά (NEOPUFF), εις μνήμη της Αγγελετοπούλου Νίκης.
  2. Στους μικρούς μας φίλους και τους δασκάλους των Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών Σητείας (Δελφινάκια και Λιλιπούπολη) και Παλαικάστρου, για τις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες κάρτες που δημιούργησαν και χάρισαν στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας.
  3. Στην κυρία Καταξάκη Μαρία από τον Μακρύ Γιαλό, για την προσφορά παιχνιδιών και είδη χαρτοπωλείου, στην Παιδιατρική Κλινική.
  4. Στον κύριο Αυγουστινάκη Εμμανουήλ – Κλειδοτεχνική Σητείας, για τη δωρεά κλειδιών με Immobilizer για το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις προσφορές σας και σας ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο για σας και τις οικογένειες σας.

Ιδιαίτερα και ξεχωριστά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σητείας κύριο Ζερβάκη Γεώργιο, για την ευγενική παραχώρηση του οχήματος μεταφοράς του Δημάρχου, για την κάλυψη της μετακίνησης του προσωπικού στους κατ’ οίκον εμβολιασμούς κατά του covid-19, στα χωριά της επαρχίας Σητείας και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο του.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα