Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑO Δήμος Ιεράπετρας στους 28 πρώτους Δήμους με πρωτοποριακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες

O Δήμος Ιεράπετρας στους 28 πρώτους Δήμους με πρωτοποριακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες

 

O Δήμος Ιεράπετρας στους 28 πρώτους Δήμους με πρωτοποριακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες –

Χωρίς ταλαιπωρία και φυσική παρουσία οι συναλλαγές των δημοτών

 

Με άμεση πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ανάμεσα στους 28 πρώτους Δήμους της χώρας που ενεργοποιούν τις ψηφιακές «θυρίδες» στο gov.gr, προσφέροντας από τις ερχόμενες ημέρες νέες δυνατότητες (έκδοση πιστοποιητικών, υποδοχή και διεκπεραίωση αιτήσεων κ.α.)

 

Οι νέες αυτές υπηρεσίες προστίθενται σε όσες ήδη υπάρχουν και έχουν ήδη εξυπηρετήσει εκατοντάδες πολίτες τα τελευταία χρόνια.

«Αιτηθήκαμε άμεσα και έγκαιρα την είσοδό μας στην πλατφόρμα gov.gr και καταφέραμε να συμπεριληφθούμε στους 28 πρώτους δήμους που ενεργοποίησαν τις θυρίδες τους.

 

Η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών στον Δήμο Ιεράπετρας προχωράει ακόμα περισσότερο, βάζοντας τέλος στις μετακινήσεις, τις αναμονές και την ταλαιπωρία των δημοτών όπως αρμόζει στη νέα ψηφιακή εποχή» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Χρύσα Χατζημαρκάκη.

 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης επεσήμανε: «Δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία ψηφιοποίησης του Δήμου Ιεράπετρας και εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες να πάει χαμένη.

 

Επιδίωξή μας αποτελεί εξ ’αρχής ο κάθε πολίτης να εξυπηρετείται εύκολα, γρήγορα, απλά και αξιόπιστα, για οποιαδήποτε συναλλαγή επιθυμεί με τον Δήμο Ιεράπετρας, χωρίς να χρειάζεται καν να επισκέπτεται το Δημαρχείο.

Ο στόχος που είχαμε από την πρώτη στιγμή και τον βλέπουμε πλέον να υλοποιείται, ήταν να φτάσουμε στο σημείο όπου ο δημότης θα μπορεί να διεκπεραιώσει τα πάντα τάχιστα και χωρίς ταλαιπωρία από το σπίτι του μέσω του υπολογιστή, του τάμπλετ ή ακόμα και του κινητού του τηλεφώνου.»

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα