Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑO Δήμος Σητείας εντάσσεται στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014 - 2020...

O Δήμος Σητείας εντάσσεται στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014 – 2020 – Δράση «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων».

 

Με απόφαση του Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ο Δήμος Σητείας εντάσσεται στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014 – 2020 – Δράση «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων».

Η ένταξη στο πρόγραμμα, με χρηματοδότηση ύψους 2.182.896 ευρώ, έγινε μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου και υποβολή τεκμηριωμένης πρότασης και αφορά στη βελτίωση υφιστάμενης υποδομής εγγείων βελτιώσεων με ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης – τηλεμέτρησης για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, καθώς και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την άμεση συνεργασία στην αξιοποίηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων, για την εφαρμογή σύγχρονων αναπτυξιακών παρεμβάσεων διαχείρισης και ελέγχου του υδάτινου δυναμικού του Δήμου.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα