Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛΑΣΙΘΙΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ● ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΠΗ...

ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ● ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΣΤΗ Δ.Ε. ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ● ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΣΤΗ Δ.Ε. ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

Το νέο κτίριο το οποίο θα φιλοξενεί το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στην Ιεράπετρα που βρίσκεται επί της οδού Πλουμίδου 44 επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κα. Μαρία Σακαδάκη.

Η κα. Σακαδάκη ενημέρωσε τον Δήμαρχο για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο νέο κτίριο, προκειμένου να καταστεί άρτιο λειτουργικά, αλλά και για την προμήθεια και τοποθέτηση νέου εξοπλισμού τόσο στο ΚΑΠΗ της Ιεράπετρας, όσο και στο ΚΑΠΗ που θα λειτουργήσει στο προσεχές διάστημα στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της στις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών της Τρίτης Ηλικίας, προχωράει μεταξύ άλλων στη μεταστέγαση του ΚΑΠΗ Ιεράπετρας σε ένα νέο και άνετο χώρο που θα διευκολύνει τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ωφελούμενους της Δομής.

Παράλληλα, υλοποιώντας το Πρόγραμμά μας, θα εγκαινιάσουμε άμεσα τη λειτουργία ΚΑΠΗ στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού, μια Κοινωνική Δομή απολύτως απαραίτητη που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων και που ερχόμαστε τώρα να ενεργοποιήσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο, κα. Μαρία Σακαδάκη και τους εργαζομένους της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, διότι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση πανδημίας εργάζονται συστηματικά, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και ιδιαίτερα προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού».

 https://style100fm.gr/

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα