Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΙΕΡΑΠΕΤΡΑΟ Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Καλαντζάκης στον STYLE 100: Συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδείς δημόσιες κατηγορίες...

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Καλαντζάκης στον STYLE 100: Συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδείς δημόσιες κατηγορίες από τον Καλούστ Παραγκαμιάν (ηχητικό)

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ:

http://STYLE100FM.GR

 

Τι είχε αναφέρει σε ανάρτησή του ο Καλούστ Παραγκαμιάν:

Λέει αυτά που λέει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας. Του απαντώ λοιπόν για πολλοστή φορά ότι όσο είμαι συντονιστής της επιτροπής του σχεδίου δράσης για τη νήσο Χρυσή, η ΜΠΙΖΝΑ ΤΕΛΟΣ. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις Δήμαρχε: Τ Ε Λ Ο Σ!
Όσους και όσο υψηλά ιστάμενους στην κυβέρνηση έχεις γνωστούς, το ίδιο μου κάνει. Όσους εάν επηρεάζεις στη διοίκηση, το ίδιο μου κάνει. Όποια οικονομικά συμφέροντα συμερίζεσαι για δικούς σου λόγους, το ίδιο μου κάνει. Άλλωστε, γνωρίζοντας πολύ καλά την βρωμιά που ανέδυε η διαχείριση του νησιού επί δεκαετίες, και όντας σίγουρος για τις αντιδράσεις και τις πιέσεις, το πρώτο που έκανα όταν δέχτηκα τη θέση του συντονιστή της επιτροπής, ήταν να γράψω μια επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η επιστολή είναι έτοιμη να αποσταλεί ανά πάσα στιγμή. Δεν θα αποσταλεί μόνο όσο τηρείται η νομοθεσία.
Να σου το ΞΑΝΑΠΩ δήμαρχε και πρέπει να συμμετάσχει η Δημοτική Αρχή: η μπίζνα τελείωσε, το νησί είναι προστατευόμενη περιοχή.
EDIT: Στις απειλές είμαι μαθημένος (το ίδιο και η οικογένειά μου) ξεφτίλες.
Μπορεί να είναι meme 1 άτομο και κείμενο που λέει "Καλαντζάκης: To θέμα της Χρυσής δεν θα κλείσει, μέχρι να λυθεί"

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα