Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΓ. Πλακιωτάκης από το Λιμάνι του Πειραιά: Η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος...

Γ. Πλακιωτάκης από το Λιμάνι του Πειραιά: Η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος σηματοδοτεί την πορεία επιστροφής στην κανονικότητα

Γ. Πλακιωτάκης από το Λιμάνι του Πειραιά: Η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος σηματοδοτεί την πορεία επιστροφής στην κανονικότητα

Το Λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, προκειμένου να διαπιστώσει την ομαλή επιβίβαση των ταξιδιωτών που αναχωρούν ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

“Στην αφετηρια της καλοκαιρινής περιόδου, η πρόοδος του εμβολιαστικου προγραμματος σηματοδοτεί και την αφετηρια της πορειας επιστροφής στην κανονικοτητα”, δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε:

“Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διευκολύνουμε την πορεια αυτη με ανανεωνενα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιχειρισιακα σχέδια σε καθε λιμανι για την πανδημια, συνεχή παρουσια του Λιμενικού Σώματος σε λιμάνια και πλοία”.

Αναφερόμενος στους ταξιδιώτες αλλά και τα πληρώματα, παρακάλεσε θερμά “εαν δεν το εχουν ηδη κάνει, να εμβολιαστούν. Να συμβάλλουν στη θωράκιση της υγειας τους, της υγειας των νησιωτών μας, της δημοσιας υγειας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παρακαλω να συνεχισουν να τηρούν τα μετρα προστασίας. Για να εχουμε ενα ασφαλές και καλο καλοκαίρι. Για να κερδισουμε πισω τη ζωη μας”.

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα