Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΕφικτή η έδρα στο Λασίθι εκτιμά το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ από την Σητεία(βιντεο-φωτο)

Εφικτή η έδρα στο Λασίθι εκτιμά το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ από την Σητεία(βιντεο-φωτο)

 

 

 

Με την απευθείας επαφή με τους πολίτες το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ σε αυτήν την προεκλογική περίοδο επιλέγει να τονίσει το κοινωνικό του πρόσωπο και να επικοινωνήσει τις πολιτικές του με διάλογο και συμμετοχική διαδικασία, κάτι που έγινε χτες και στην Σητεία, με την επίσκεψη κλιμακίου του κινήματος με επικεφαλής τον Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής Θανάση Πετρόπουλο και την Γραμματέα Τομέα Οργανωτικού  Τασούλα Χατζηδάκη.

Μαζί τους, οι  υποψήφιοι βουλευτές  Λασιθίου   και μέλη της Κ.Π.Ε., της νομαρχιακής και δημοτικής επιτροπής .

Εξ αρχής το ΠΑΣΟΚ κάνει σαφές και από την Σητεία πως δεν θα επιτρέψει την υφαρπαγή του χώρου και των πολιτικών του από άλλες πολιτικές δυνάμεις και απέναντι στα σενάρια συνεργασίας προτάσσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα πολλαπλών παρεμβάσεων και επιλογών, ασκώντας διμέτωπη κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως δήλωσε ο Θανάσης Πετρόπουλος, που αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η περιοχή στον τουρισμό, τον πολιτισμό, την οικία, την κλιματική  αλλαγή, τη γεωργία, «μπαίνει ένα σωστό πρόγραμμα, με τη σωστή τακτική, κι έτσι εφόσον μπαίνουμε στο γήπεδο, πρέπει να κερδίσουμε».

«Δεν μπορούν οι πολιτικοί χώροι να υφαρπάζουν τις ψήφους από τον πολιτικό μας χώρο χωρίς να γνωρίζουν τα προβλήματα του νόμου μας», τόνισε ο ίδιος . «Θα βαδίσουμε με σύμπνοια, ομόνοια, συνεργασιμότητα και ομόνοια και ελπίζω πως η έδρα στο νόμο Λασιθίου θα είναι εφικτή».

Νίκος Κουρουπάκης : Διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία

«Ξεκινούμε με το ΠΑΣΟΚ και με τον Νίκο Ανδρουλάκη μια πορεία προς το λαό και προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο πως πρέπει να πιστεύει στην πολιτική, να απαιτεί να γίνονται κυβερνήσεις με βάση τα προγράμματα και όχι με συναλλαγή ή για το μοίρασμα καρεκλών», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου Νίκος Κουρουπάκης .

«Καλούμε σε αυτήν την πορεία συμμέτοχο τον ελληνικό λαό, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που δεν έχουν πετύχει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ», είπε, κάνοντας λόγο για προεκλογικά ψεύδη και απογοήτευση των ψηφοφόρων.

Ειδική αναφορά έκανε στο θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε τον νόμο προστασίας που είχε πετύχει το ΠΑΣΟΚ μέσα σε δύσκολες συνθήκες , με την τρόικα και το μνημόνιο . Στη συνεχείς ήρθε η Νέα Δημοκρατία και απελευθέρωσε εντελώς οδηγώντας στην υφαρπαγή της πρώτης κατοικίας  από τα funds.

Αυτό σημαίνει μια τεράστια αναδιανομή πλούτου υπέρ των πλουσίων και την φτωχοποίηση του λαού»,τόνισε.

Αντί να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα βλέπουμε να μοιράζονται προεκλογικά δωράκια, είπε ο κ. Κουρουπάκης, που συμπλήρωσε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει δείξει διαχρονικά την ευαισθησία του απέναντι στην μεσαία τάξη και τους πολίτες , έχει κοινωνικό πρόγραμμα που αντιμετωπίζει τα ζητήματα που αυτήν την ώρα ταλανίζουν τον ελληνικό λαό».

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://STYLE100FM.GR

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα