Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΚΡΗΤΗΚινηματογραφική καταδίωξη με τρεις τραυματίες στο Ηράκλειο Κρήτης

Κινηματογραφική καταδίωξη με τρεις τραυματίες στο Ηράκλειο Κρήτης

Συναγερμός σήμανε στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός καταζητούμενου που σημειώθηκαν στην περιοχή του Γαζίου, του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ένας πολίτης που βρέθηκε στα διασταυρούμενα πυρά και δύο αστυνομικοί.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 13:30 της Τρίτης όταν κλιμάκιο αστυνομικών παρακολουθούσαν καταζητούμενο ο οποίος επέβαινε σε τζιπ. Την ώρα που το τζιπ είχε σταματήσει σε κόκκινο σηματοδότη οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο, ωστόσο ο καταζητούμενος πάτησε γκάζι για να διαφύγει. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε ο καταζητούμενος άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, και ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια. Κανένας από τους τρεις δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και μονάδα με γιατρό, καθώς επίσης και αστυνομικές δυνάμεις.

Ο καταζητούμενος, ο οποίος και συνελήφθη, είναι 36 ετών και έχει απασχολήσει τις αρχές για θέματα ναρκωτικών και όπλων. Μετά από έρευνα στο τζιπ εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης και ένα παράνομο όπλο.

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα