Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΤΕΙΑΣε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή του έργου «Νέο ισόγειο κτίριο Πολυδύναμου Περιφερειακού...

Σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή του έργου «Νέο ισόγειο κτίριο Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μακρύ Γιαλού»  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή του έργου «Νέο ισόγειο κτίριο Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μακρύ Γιαλού»  

 

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, μια ουσιαστική και αποτελεσματική συνάντηση εργασίας.

Αντικείμενο της ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη και την επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησης του έργου ανέγερσης του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μακρύ Γιαλού, προς ικανοποίηση του μακροχρόνιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής.

Στη συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της 7η Υγειονομική Περιφέρειας Κρήτης, κ. Παπαβασιλείου Νεκτάριο και τον Υποδιοικητή, αρμόδιο για θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας, κ. Αγαπίου Δημήτρη, συμμετείχαν από την επιτροπή εκτελεστών της διαθήκης του Νικολάου Χατζάκη, η σύζυγος του, κα Χατζάκη Πηνελόπη,  ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης Γιώργος, η Αν. Διοικήτρια του ΓΝ-ΚΥ Σητείας κα Δαρατσιανού Μαρία και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Νομικής Υπηρεσίας της 7ης Υ.Πε. Κρήτης, κα Πατεράκη Πάτρα.

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μακρύ Γιαλού θα ανεγερθεί σε οικόπεδο, το οποίο αποτελεί κληροδότημα της οικογένειας Νικολάου Χατζάκη και θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων εξετάστρια, μικροβιολογικό και ακτινολογικό εργαστήριο, θάλαμο βραχείας νοσηλείας καθώς και τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τη λειτουργία του.

Η χρηματοδότηση του έργου «Νέο ισόγειο κτίριο Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μακρύ Γιαλού, συνολικού προϋπολογισμού 1.005.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ, μετά από συντονισμένες ενέργειες και με την έγκριση του Υπουργείου Υγείας θα πραγματοποιηθεί ατό το Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας.

 

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα