Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣ  Πατεράκης Θεόδωρος Δημοτικός σύμβουλος: ΧΑΘΗΚΕ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...

  Πατεράκης Θεόδωρος Δημοτικός σύμβουλος: ΧΑΘΗΚΕ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ  ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ!!! ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!

ΧΑΘΗΚΕ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ  ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ!!!

ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!

 

Αφού προηγήθηκαν οι διαδικασίες που απαιτούσε ο νόμος 4146/2013 το δημοτικό λιμενικό ταμείο Σητείας στις 31-12-2014 (τη δική μας δηλαδή δημοτική περίοδο) μετά από δημόσιο διαγωνισμό παραχώρησε με ενοίκιο 1736 ευρώ προσαυξανόμενο κατ’ετος με  3% στην εταιρεία “Υδατοδρόμιο Σητείας ΙΚΕ “τμήμα του χερσαίου χώρου του Λιμένα Σητείας απαραίτητου για την ίδρυση και λειτουργία εγκαταστάσεων του υδατοδρομίου. Μάλιστα πληρώθηκε και ένα ενοίκιο.

Δυστυχώς για λόγους που δεν ευθύνεται το λιμενικό ταμείο αλλά ούτε και η ιδιωτική εταιρεία, επειδή άλλαξε η νομοθεσία ,πάγωσαν οι διαδικασίες αδειοδότησης των υδατοδρομίων πανελλαδικά.

Αρχές του 2020 επανεκίνησαν  οι αδειοδοτικές διαδικασίες οι οποίες θα έπρεπε στη Σητεία ,να ολοκληρωθούν από την ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε το δημοτικό λιμενικό ταμείο Σητείας.

Δυστυχώς αν και από τον Απρίλιο του 2020 η υπεύθυνη για την αδειοδότηση εταιρεία ζήτησε από το δημοτικό Λιμενικό ταμείο τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να συμπληρώσει το φάκελο αδειοδότησης και να τον καταθέσει στο υπουργείο ,μέχρι αρχές Μαρτίου 2022 δεν είχαν αποσταλεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πέρασαν 2 χρόνια από το πρώτο έγγραφο της εταιρείας…..

Σε άλλα λιμενικά ταμεία που ολοκληρώθηκαν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες και συμπληρώθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, φέτος το καλοκαίρι θα πετάξουν υδροπλάνα, διότι το Υπουργείο έδωσε την απαραίτητη αδειοδότηση….

Στη Σητεία φαίνεται δεν βιαζόμαστε…

Πάει και αυτό το καλοκαίρι από ότι φαίνεται.

Ποιος ξέρει; Ίσως του χρόνου να έχει συμπληρωθεί ο φάκελος.

Δήμαρχε ούτε τα έτοιμα δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με την απαιτούμενη ταχύτητα που επιβάλλει ο μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτόν τον τομέα των υδατοδρομίων.

Ποιος θα απολογηθεί και για αυτή την καθυστέρηση;

 

Πατεράκης Θεόδωρος

Δημοτικός σύμβουλος

RELATED ARTICLES

Τελευταία Νέα